• OVV '67 MO15-1

 • Staf
  Herman vd Boom Technisch Directeur / Directeur Voetbalzaken
  Corné van Strien Trainer / Coach
  Natascha van Mook Assistent Trainer
  Patrick Scheening Keeperstrainer
  Simone Vollebregt Performance Coach
  Ron Scheepmaker Teammanager
     
 • Selectie
  Valerie Bik
  Svenne Waas
  Maud van Sambeek
  Dafne Voetee
  Sanne Brants
  Fenne Leemans
  Marit van Wees
  Niene van den Boom
  Naomi Scheening
  Babs Hermans
  Noa Grootenboers
  Fenne van Strien
  Jady Snoeren
  Mira den Boer
  Minde den Ronden
 • OVV '67 MO15-1 Nieuws

  OVV’67 MO13-1 sluit het seizoen in stijl af ( Dinsdag 11 juni 2019 )

  Het afgelopen pinksterweekend werd er voor het laatst gevoetbald door OVV’67 MO13-1. Het kampioensteam mocht nog eenmaal op komen draven in Etten-Leur om daar mee te doen aan een toernooi. Coach Corné van Strien had een aantal speelsters thuis gelaten en extra rust gegeven na een vermoeiend seizoen. En zo werden sommige posities dus anders ingevuld. "Een mooie test op het volgende seizoen om eea eens uit te proberen" zo verklaarde van Strien na afloop. Zo verscheen Niene ineens als centrale verdedigster en konden de nieuwe aanwinsten Noa en Jady alvast wennen aan elkaar in de voorhoede. En dat deden ze zeker niet onverdienstelijk; beide dames wisten in hun eerste optreden in Oosteindse dienst het doel te vinden. Wedstrijden tegen Unitas’30, WDS’19 en het Roosendaalse DVO werden winnend afgesloten terwijl het duel tegen het Zundertse Moerse Boys onbeslist eindigde. Deze resultaten waren voldoende voor toernooiwinst. Een prettige afsluiter voor de pupillen van van Strien. "Afgelopen week werden de besprekingen afgerond en was de komst zeker, van onze Jady, dus was dit meteen een mooi moment om te kijken hoe ze zich manifesteerde op de linksbuiten positie. En Noa is ook gehaald voor een positie voorin, alhoewel zij ook uitstekend op 10 kan spelen", zo verklaarde van Strien na afloop. Vanaf nu heerst er rust rondom de voetbalmeiden uit Oosteind. In de loop van augustus worden de trainingen weer hervat. Zeer waarschijnlijk staat de eerste oefen(beker) wedstrijd gepland op zaterdag 31 augustus, maar het kan zomaar zijn dat er al eerder gespeeld wordt. Het oefenprogramma is nog niet rond. Zoals eerder gemeld: De plattelandsvoetbalmeiden van OVV’67 MO13-1 worden na de zomer een leeftijdscategorie hoger ingedeeld. De MO13-1 wordt dus OVV’67 MO15-1. Ondertussen blijft (Technisch) Directeur Voetbalzaken Herman vd Boom de omgeving afspeuren naar nieuw talent. Voetbal je nu bij een andere club maar wil je in een leuk en gezellig meidenteam voetballen ? Dit is je kans ! Stuur een mail naar info@ovv67.nl  en wij laten iets van ons horen. Wie weet kunnen we dan binnenkort in een extra persbericht in deze krant melden dat OVV’67 MO15-1 wéér een nieuwe kracht erbij heeft !


  - - - - - - - -

  OVV -’67 MO13-1 ( na de zomer MO15-1 ) druk op transfermarkt. ( Woensdag 5 juni 2019 )

  Het succesvolle seizoen met een kampioenschap als beloning mag dan afgesloten zijn, maar dat betekent allerminst dat er niks meer gebeurt. De meiden bouwen de training langzaam af. Deze week werd er nog getraind en aankomende zaterdag staat er nog een toernooi in Etten-Leur op het programma. Achter de schermen is men ook al weer druk met het volgende seizoen bezig. De MO13-1 meiden worden met ingang van de nieuwe competitie die na de zomer start ingedeeld in de nieuwe leeftijdsklasse MO-15 ( meiden onder 15 ). Technisch Directeur vd Boom is er druk mee: "Alle speelsters hebben nog een doorlopend contract. We zijn blij dat de selectie volledig intact blijft. Verder hebben we recentelijk Noa ( afkomstig van VV Oosterhout, red ) al vast kunnen leggen. Zij is geen onbekende in Oosteind want in haar jonge jaren voetbalde zij ook al bij ons. Ze is in de tijd dat ze weg is geweest flink gegroeid. Niet in lengte, maar wel in haar spel. Ze is bloedsnel en razend gevaarlijk. Noa zal in het nieuwe seizoen de aanvalslinie komen versterken", aldus vd Boom. Naar verluidt zal de komst van Jady deze week ook worden afgerond. Gisteren ( maandag, red ) heeft zij de medische keuring glansrijk doorstaan en dus zal ook zij een contract tekenen bij OVV ’67, zo is de verwachting. Jady, transfervrij afkomstig van VV Dongen, is een linksbenige speelster die als linksbuiten een prima voorzet kan geven, maar ook zichzelf in scoringspositie kan brengen. Een absolute versterking voor het aankomende seizoen, volgens de technische staf van OVV ’67. Een aanvalslinie met Fenne (vS), Noa, Jady en Mira moet voor het komende seizoen dus voor de doelpunten gaan zorgen. Een sterk bezet middenveld met Niene, Naomi, Marit en Babs die voor de aanvoer zorgen en de achterhoede zal waarschijnlijk gevormd gaan worden door centrumverdedigster Valerie, met naast haar Dafne, Fenne (L), Maud en Svenne. En het doel zal weer schoon gehouden moeten worden door Sanne. Overigens staan niet alle posities vast, want meerdere speelsters zijn op verschillende posities inzetbaar, wat het schuiven naar een andere plek natuurlijk wel wat makkelijker maakt. De spelersmarkt is ook nog volop in beweging en mutaties kunnen dus zeker nog wel verwacht worden. "We staan altijd open voor nieuw talent en onze selectie kan zeker nog aanvulling gebruiken", aldus trainer-coach Corné van Strien. "Dus als er nog meiden zijn die ons team willen versterken??.". Meiden die bij OVv’67 komen voetballen komen in een leuke en gezellige vriendinnengroep, waar men niet alleen voetbalt, maar waar ook plaats is voor andere activiteiten ! En er voetballen niet alleen meiden uit Oosteind bij OVV’67, maar ook uit Oosterhout, Dongen en Dongen-Vaart ! "Hoe klein OVV ’67 misschien dus ook mag lijken, in het meidenvoetbal zijn we juist groot ! En goed. We zijn niet voor niets al bijna een jaar ongeslagen en 2 x op rij kampioen geworden", zo laat van Strien trots weten

  - - - - - - -

  Een uitgebreide fotoreportage van de kampioenswedstrijd van OVV '67 MO13-1 tegen VV Waspik MO13-1 vind je hier.
  Met de grote dank aan fotograaf Jan Stultjens.

 • Trainingsschema OVV '67 MO15-1

  Maandag en woensdag van 19:00 tot 20:15 uur.
  Trainingen van OVV '67 MO15-1 zijn vrij toegankelijk voor publiek, tenzij anders aangegeven.

 • Wedstrijdprogramma OVV '67 MO15-1
  DatumWedstrijdAccommodatieDetails
  21 sep. 10:30OVV'67 MO15-1 - SC 't Zand MO15-2Sportpark Uilendonck
  28 sep. 12:30FC Tilburg MO15-2 - OVV'67 MO15-1Sportpark Spoordijk
  5 okt. 10:30OVV'67 MO15-1 - Emplina MO15-2Sportpark Uilendonck
  26 okt. 11:45Boxtel MO15-3 - OVV'67 MO15-1Sportpark Munsel
  2 nov. 10:30OVV'67 MO15-1 - DESK MO15-1Sportpark Uilendonck
  9 nov. 12:30Uno Animo MO15-1 - OVV'67 MO15-1Sportpark de Klokkenberg
  16 nov. 11:00WSC MO15-1 - OVV'67 MO15-1Sportpark Eikendonk
  23 nov. 10:30OVV'67 MO15-1 - VV Trinitas Oisterwijk MO15-1Sportpark Uilendonck
  30 nov. 10:30OVV'67 MO15-1 - Sarto MO15-1Sportpark Uilendonck
  7 dec. 10:00SSC'55 MO15-1 - OVV'67 MO15-1Sportpark Van Wijlen
  14 dec. 10:30OVV'67 MO15-1 - Nieuwkuijk MO15-1Sportpark Uilendonck
 • Overige wedstrijden

  Nog onbekend

 • Uitslagen

  DatumWedstrijdUitslag
  14 sep.OVV'67 MO15-1 - RFC MO15-14 - 1
  7 sep.OVV'67 MO15-1 - SCO MO15-13 - 3
  31 aug.Madese Boys MO15-1 - OVV'67 MO15-110 - 1
 • OVV '67 MO15-1 Selectie en staf
 • Valerie

  Is net zo snel als Dafne Schippers. Onze Valerie loopt alles en iedereen de moeder. En ook iedereen omver. Als het moet. Want wat moet, dat moet. Dus maak onze Valerie niet boos !
  Stijf links. Dat dan weer wel. Staat meestal achterin als centrale verdedigster, ondanks dat ze ook een verwoestend schot uit haar maatje 38 kan persen.
  Is verbazingwekkend goed in het imiteren van een schaap. Qua geluid dan. Ze eet geen gras. Gelukkig....

 • Maud

  Meestal in de achterhoede geposteerd. Gewoon. Omdat het kan. Ook al ben je nog zo’n goede aanvalster; Onze Maud gaat niet opzij. Never. Nooit. Niet. Je komt haar altijd 2 x tegen. Behalve als ze in de wissel staat. Dan niet. Kan naast goed voetballen ook erg mooi zingen. Maar dat doet ze niet in 't veld. Alleen op verzoek.
  Is ook 'n dochter van een van de sponsors. Wel 'n hele aardige. We mogen "Jan" tegen ‘m zeggen. Tof hé ?

 • Svenne

  Klein van stuk, groots in het afleveren van corners op maat. Waar wil je de bal ? Daar ? Dan krijg je ‘m daar ! Staat ook vaak op de linksback positie maar wel met de drive naar voren. Dribbelt dan ook graag langs de zijlijn, slaat voor het gemak het middenveld over, tot bij de hoekvlag en slaat vervolgens rechtsaf richting het vijandelijke doel. Zonder richting aan te geven. Je moet de tegenstander natuurlijk niet wijzer maken....

 • Marit

  Het bewijs dat OVV niet alleen maar speelsters heeft uit Oosteind zelf, want onze Marit maakt wekelijks de trip vanuit 't stadse Oosterhout. En dat zouden meer meiden moeten doen. Doet behalve voetballen ook paardrijden en zou dan ook het liefst te paard naar de voetbal komen. Probleem; OVV '67 heeft geen stallen. ( Alhoewel..... ) Marit staat meestal ergens halverwege 't veld. Of waar hulp gewenst is. Is van alle markten thuis ! Pakt af en toe 'n doelpuntje mee, wat dan ook meestal meteen 'n wonderschone is.

 • Fenne L

  Een van de oudsten. En ook een "smalleke". Verft een lantaarnpaal van binnen, als het moet. Zo stil als ze is op het veld, zo luidruchtig kan ze zijn in de kleedkamer. Meestal op het middenveld te vinden. Of achterin. Gewoon daar waar hulp gewenst is. Multifunctioneel dus. En dat hebben we graag.
  Lichtelijk telefoonverslaafd. Behalve op het voetbalveld. De "laatst gezien" op de Whatsapp is nooit ouder dan 5 minuten. We appen, Fenne !!

 • Sanne

  Meestal keepster. In noodsituaties ook spits. Bloedfanatiek ! Dat ook ! Zelfs bij 'n tegenwind van kracht 8 hoor je haar nog aan de overzijde van het veld. Niet zo raar als je haar vader kent....Heeft de dunste beentjes van het hele gezelschap en is bijna doorzichtig. Röntgenfoto’s maken heeft geen zin; je ziet haar niet. Vandaar dat we haar 'n oranje hansopje aan geven als ze op doel staat Dan hoor je haar niet alleen, maar zie je haar tenminste nog. Haar favoriete hoek ? Links !! Oh nee.... rechts !!

 • Mira

  Wel eens kennis gemaakt met haar verwoestende snoeiharde rechter ? Menige jongen zou er stil van worden...Ze zou 'n dochter van Koeman kunnen zijn ! Ah ! Hoe toevallig ! Mira komt uit een boerengezin. En ze houden.... koeien ! ( echt waar ! ) Nou ja..... nutteloze info natuurlijk. Want ze heet geen Koeman. Koeman was voetballer en nu bondscoach. Geen veehouder. Affijn, volgt u het nog ? Vrije trap voor OVV'67 MO15-1 ? Mira neemt ‘m. Zelfs zonder aanloop. Komt dat schóóóót !!

 • Naomi

  De jongste van 't stel. Dochter van de keeperstrainer, maar staat niet op doel. Vreemd hé ? Bloedfanatiek en kan erg boos kijken naar d'r tegenstander. En dat maakt vaak indruk. Loopt zich 't snot voor de ogen en verdedigt 't geel/ zwart vooral op 't middenveld. Is niet te beroerd om regelmatig een doelpunt te maken. Lekker toch ? Zijn we heul blij mee. Naomi heeft de jeugdopleiding bij DVVC Dongen genoten maar liet daarna d'r contract ontbinden om bij OVV'67 te gaan ballen. Hoe verstandig is dát !

 • Niene

  De grootste van het stel. Dochter van de TD. Voetbalt sinds de jeugd bij OVV'67. Product van eigen bodem dus.
  Zet op het middenveld de lijntjes uit. Figuurlijk gezien dan. Is een kei in het geven van splijtende passes over de hele. En doet er vervolgens nog 'n nonchalant huppeltje achteraan. Niet vies van een hakballetje. Of iets anders, want ze is in het bezit van 'n arsenaal aan truukjes. Van wie zou ze dat hebben ?

 • Fenne (vS)

  De nachtmerrie van elke verdedigster. En dat vinden wij leuk. Is zowel links als rechtsbenig. Kapt. Draait. Kapt. Draait. Kapt. Draait. Tot je er horendol tureluurs van bent. Kan heel lief lachen, behalve naar de tegenstander. Kijkt ook graag voetbal op TV. Maakt niet uit welke partij. Als het maar beweegt. Fenne kan ook schieten met haar maat 40 ( !!! ). Op doel. Dat doet ze dan ook veel en vaak. En met resultaat ! Doelpunten maken is haar handelsmerk. Lijkt haar vader wel. Oh nee....Wacht...Geintje, Corné !

 • Dafne

  Via een hoestende man in een lange regenjas kregen we een gouden tip: "Er traint een meisje bij Olympia in Dongen, maar ze krijgt daar geen contract". Hebben ze wel zitten slapen daar, want  OVV'67 maakte wél werk van haar en heeft er nu gratis een mega-talent bij ! Van ons mag Dafne niet meer weg. Is zowel links-als rechtsbenig. Da's handig ! Staat vooralsnog in de achterhoede. Met succes: Al haar directe tegenstanders hebben nog nooit een doelpunt gemaakt. O-zo !

 • Babs

  Onze Babs ! Uit onze eigen jeugdopleiding. Voor een niet nader te noemen bedrag overgenomen van de JO-13 van OVV'67. Dus meiden; ze staat haar mannetje. Ook al is onze Babs niet al te groot; haar daden zijn dat zeker wél ! Babs kan zowel op het middenveld als voorin uit de voeten en is in staat om met haar fluwelen trap of fraaie steekbal de spits op haar wenken te bedienen. Een transfer van Babs is wat ons betreft dus onbespreekbaar.

 • Noa

  Terug van even weggeweest ! Want bij nader inzien is het leuker voetballen bij OVV’67, dan bij VV Oosterhout. Wij wisten dat al langer, natuurlijk. Onze Noa ! Ze mag alleen voetballen bij windkracht 6 of lager. Anders bestaat 't risico dat we haar kwijtraken en op 't parkeerterrein moeten ophalen. In de spelersbus gaat ze mee als handbagage. Da's handig ! Maar als Noa eenmaal op het veld staat is ze niet te stuiten. Niemand die haar bijhoudt ! Na 1 keer knipperen met je ogen staat ze voor het doel van de tegenpartij en bij 2 keer knipperen ligt de bal in het netje. Voor de tegenstander niet leuk, maar voor ons een pretje !

 • Jady

  Wat van ver komt, is extra goed, zegt men. Nou... Dan hebben we met onze Jady uit Dongen-Vaart een schot in de roos ! Onze meest recente aanwinst. En ook Jady kostte gratis want onze TD heeft goed onderhandeld met VV Dongen ! Daar krijgen ze spijt van, daar aan de Procureurweg. Maar hé... Wie wil er nou niet voetballen bij OVV’67 MO15-1 ?  Jady is een linkspoot en die zijn dun gezaaid in de voetballerij. Zeker als ze keigoed zijn ! En dat is onze Jady ! Dus we gaan héél zuinig zijn op onze linksbuiten. En ook Jady heeft, wat ons betreft, een contract voor het leven !

 • Herman

  Onze TD. En zéér gediplomeerd hoofdtrainer. Iedere woensdag weer. Wie deze man nog een balletje hoog ziet houden, schat 'm direct 15 jaar jonger in ! Grootste hobby: fluiten. Op een fluit. Meestal zachtjes, en soms heel luid. Favoriete uitspraak: "Ik wil jullie horen !!!" Nou.... Da's nooit tegen dovemansoren bij onze meissies. Wie voor de wedstrijd wel eens spontaan de kleedkamer van de meiden binnen loopt wil maar 1 ding: Snel weer naar buiten ! De kleedkamer heeft verdomd veel weg van een kippenhok tijdens het ochtendgloren.

 • Corné

  Assistent en part-time trainer. Traint als hij niet hoeft te werken. En werkt als hij niet hoeft te trainen. Zijn droom was voetballer worden. Maar de scouts hadden altijd autopech. Of de weg naar Oosteind was afgesloten. Wie zal het zeggen....Corné volgt werkelijk alles wat voetbal aangaat. Vraag hem iets over de interland van Botswana tegen Togo en hij komt met een gedetailleerd wedstrijdverslag. Corné. Ziet. Alles !

 • Patrick

  Waarschijnlijk de enige keeperstrainer in Nederland die (gelukkig niet in, maar wel) met de kinderwagen naar het voetbalveld komt. Is zelf ook nog actief op het veld. Tot voor kort bij DVVC in Dongen, maar ook Patrick heeft een transfer verdiend naar Oosteind. DVVC blij ( of niet ), wij blij. Heeft 'n prachtig gevoel voor humor. Is in het dagelijks leven "Feyenoorder". Nou ja, wij worden er ook weer niet boos om. We doen er gewoon mee lachen.

 • Ron

  Elftalbegeleider. Behandelt alle meiden alsof het allemaal zijn dochters zijn. (Mocht ‘ie willen...) Ron kun je nooit missen want zijn stemvolume staat altijd op standje "max". Onlosmakelijk verbonden met zijn tablet tijdens de wedstrijd om zo alles te analyseren op het gebied van de wissels.
  Zware tijden voor Ron, want hij houdt uitsluitend en alleen van de kleuren geel en zwart. De kleuren van OVV’67 ! Maar ook van NAC Breda....

 • Natascha

  De technische staf bestaat niet louter en alleen uit mannen. Dames hebben óók verstand van voetbal. En dat laat onze "Natas" wekelijks zien. Ze draagt de zéér belangrijke titel "Assistent Trainer/Coach" en doet meer dan alleen de ballen oppompen. Natascha voetbalde tot voor kort zelf ook niet onverdienstelijk. Namelijk in Dames 1. Alleen nu effe niet. Natas is "geblesseerd", want er groeit een klein keepertje in de buik van Natas.....

 • Simone

  Praat net zo snel als ze denkt. Onze Performance Coach. Klinkt duur en belangrijk. En dat is ze ook. Het Manusje-van-alles onder de trainers. Spitsentrainer, Fysieke trainer, Bewegingswetenschapper, Conditie-trainer. Achter Simoon aan hobbelen is geen pretje, want ze houdt de vaart erin ! "Handen uit de mouwen, rusten doe je thuis en niet op het veld", is haar motto. Geen enkele meid van de MO-15 ontkomt aan de speciale aandacht van onze Simoon. En dat werpt vruchten af ! Wij zijn erg blij, met onze Simoon !

 • Official Partners OVV '67 MO15-1