• De OVV '67 ClubKwis 2019
  1 jun 2019
 • Houd zaterdagmiddag 31 augustus 2019 maar vast vrij in de agenda !

  Die middag spelen we de OVV’67 clubkwis. Wat mag dat dan wel zijn? De clubkwis is een soort dorpskwis, maar dan zonder de dorpsspecifieke vragen. Jullie team wordt getrakteerd op een kwisboek met 100 algemene vragen en opdrachten, die, met jouw team en met behulp van internet, kranten, tijdschriften, hulplijnen, opa’s, oma’s, enz. moeten worden opgelost in een tijdsbestek van een paar uur.

  Teams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 10 personen en hebben een teamcaptain die lid is van OVV’67 of inwoner is van Oosteind. Voor het beantwoorden van de vragen heb je een teamlocatie nodig. Deze locatie hoeft niet in Oosteind te liggen, maar kan ook bij iemand in de omliggende dorpen zijn. Het complex van OVV’67 kan niet als teamlocatie worden gebruikt. Op het afgesproken tijdstip wordt het kwisboek bij de organisatie ingeleverd en dan volgt het grote afwachten??. Op de clubavond van OVV’67 voor de opening van het seizoen (14 september) zal de uitslag worden gepresenteerd en zullen de prijzen worden verdeeld.

  Vanaf 1 juli kun je je inschrijven via de website van OVV’67 (www.ovv67.nl). Het gaat ongetwijfeld een heel leuke middag worden.
  Reacties of vragen kun je kwijt op het mailadres clubkwisovv67@kpnmail.nl. Verdere informatie volgt de komende maand.

  Zien we elkaar 31 augustus?